Smykke trends fra Jewls til mænd 2021

De mest trendy smykker til mænd 2021.

Trenden for smykker til både mænd og kvinder, er i konstant udvikling. Dog er udviklingen for smykker til mænd i guld og sølv steget markant mere over de seneste år end til kvinder. I 2021 er det langt fra unormalt at se mænd, der både bærer halskæder, armbånd og ringe til hverdag. For mange mænd er tilføjelsen af smykker til deres outfit, en essentiel del af deres daglige look. Derfor er det også vigtigt for mange, at man følger de nuværende smykke trends på markdet. Netop derfor designer vi i Jewls halskæder, armbånd, øreringe og sågar ringe efter minimalistiske og stilrene designs.

De vigtigste trends og moderigtige nyheder 2021 fra Jewls.

En af de vigtigste tendenser for smykker i 2021 er minimalisme, når man køber smykker som mand i 2021. Derfor er minimalistiske smykkedesgins også noget vi efterlever på alle Jewls kollektionslinjer. I Jewls er vores slogan "smykker skal være enkle og smagfulde".

En af de større trends i 2021 er at bære mange smykker af gangen, eksempelvis halskæder. Dette kan eksempelvis udføres ved at bære vores Jewls kompas, sammen med vores Jewls bar halskæde

Hvad bringer fremtiden?

Vi har i 2021 mange ting på tegnebrætte, her i blandt at udvide vores smykkesortiment. Vi kommer i år til at udvide sortimentet med mange nye designs indenfor både armbånd, halskæder og ringe til mænd.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle blog kommentarer bliver tjekket før de bliver vist