Som kunde har du ret til at returnere varen inden for 30 dage fra købsdatoen. Retten gælder, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • At produktet returneres i nøjagtig samme stand som modtaget.
 • At produktet ikke anvendes på en måde, som åbenlyst reducerer salgsværdien.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager produktet. Hvis annulleringsperioden udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges retten til den næstkommende hverdag.

For at udøve din fortrydelsesret skal du sende os en tydelig erklæring via e-mail senest 30 dage efter modtagelsen af produktet.

Efter modtagelsen må du kun håndtere produktet på en måde, der gør det muligt at fastslå dets karakter, egenskaber og funktion.

Du hæfter kun for eventuel værdiforringelse af produktet, som skyldes håndtering ud over det, der er nødvendigt for at fastslå dets karakter, egenskaber og funktion. Med andre ord kan produktet prøves på samme måde, som hvis du prøvede det i en fysisk butik.

Hvis produktet er blevet prøvet ud over det, der er beskrevet ovenfor, vil det blive betragtet som "brugt," hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun kan få en delvis eller ingen tilbagebetaling af købsbeløbet, afhængigt af produktets handelsmæssige værdi. Vi anser brugte produkter som værende uden handelsværdi.

Når det drejer sig om en ren returvare eller ombytningsvare, skal du betale omkostningerne ved returneringen. Vi betaler for at sende den ombyttede vare tilbage til dig.

Du bærer risikoen for produktet fra det tidspunkt, det leveres, og du er ansvarlig for forsvarlig indpakning ved returnering.

Du kan ikke udøve din fortrydelsesret ved blot at nægte at modtage produktet uden samtidig at give os klar besked om dette.

  Husk at udfylde oplysningerne inde på vores returportal, du finder her Jewls returportal herinde
  Vigtigt man kontakter supporten, på support@jewls.dk hvis man ønsker ombytning, eller tilgodebevis for en label. Ønskes pengene retur står man selv for køb af label.

  OBS: skal have omdeling tilkøbt.

  Klager
  I tilfælde af fejl eller defekter kan du klage til support teamet: support@jewls.dk 

  Vi garanterer 24 måneders garantiperiode (Se overstående kriterier for fuld garanti) - Husk at gemme din kvittering.
  Den fulde garanti forudsætter, at varernes fejl/mangler ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadevoldende adfærd, der har ført til skaden/defekten.

  Kunden bærer ansvar for at kræve refundering inden for rimelig tid efter, at opdaget/fundet fejlen/skaden.
  Klager, der anses for rettidige, er dem, der bebudes to måneder efter, at varen er modtaget.

  Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en defekt/skade med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen. Vær opmærksom på, at en begrundet klage vil blive afgjort ved enten reparation af dit produkt eller udskiftning med en ny af samme type

  Gældende lov og jurisdiktion:
  Enhver tvist afgøres efter dansk ret og i henhold til de almindelige domstoles lovgivning.

  Livslang holdbarhed og livstidsgaranti som medfølger
  Kvaliteten i et Jewls smykke er ikke til at tage fejl af. Hos Jewls sælger og leverer altid de mest holdbare smykker i den bedste kvalitet der kan fås i branchen. Derfor garanterer vi et smykke der holder hele livet, når du handler ved Jewls. Jewls smykker er produceret til at blive brugt hverdag, og er resistente over for vand, sved og varme.

  Dog anbefaler vi naturligvis altid at man passer på sine smykker, da garantien kun gælder hvis smykket falmer, bliver misfarvet eller mister sin farve over tid. Altså tilbyder vi en garanti, hvis dit smykke skulle falme i farven. Hvis det utænkelige skulle ske, og dit smykke har fået en uheldig affarvning eller er falmet. Bedes du sende dokumentation til support@jewls.dk. Så sender vi en nyt smykke med det samme.

  LIVSTIDSGARANTI

  Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

  Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

  TILMELD DIG JEWLSCLUB

  Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.