vi har gjort det nemt

find den rigtige ringstørrelse

Jewls størrelsesguide til ringe

Hos Jewls ved vi at det ofte er svært at finde den rigtige ringstørrelse, da folk fingrestørrelse og tykkelse ofte svinger meget fra person til person. Derfor har vi gjort det nemt for dig, at vælge den helt rigtige ringstørrelse til din fingre. Nedenfor har vi lavet en detaljeret størrelsesguide til vores ringe, så du nemt kan finde det rigtige match – hver gang

Hvis du er i tvivl om hvor mange millimeter du har rundt om den ønskede finger til ringen, så kan du med fordel tage et målebånd og måle omkredsen omkring din finger. Herefter kan ville du kunne benytte billeder herunder, for at finde den rigtige størrelse til dig.

Har du brug for hjælp til en gaveide, kan du besøge denne side.

Hvordan måler du din fingers omkreds på?

Trin 1. I Jewls guild til at finde hvilken af ovenstående størrelser du skal købe dig.

Det første du finder er følgende. En kuglepen, eller andet der kan skrive. En lineal eller andet der kan måle og en saks eller andet der kan klippe.

Trin 2. I Jewls guiden til at finde din ringstørrelse. Du anvender nu den saks eller anden skarpe kendstand du har fundet, og klipper et lille stykke papir ud som du kan ligge rundt om din finger. Put det rundt om det din finger hvor du ønsker ringen skal sidde. Brug nu den kendstand du har fundet, som kan tegne og lav en streg hvor de to ender rør/overlapper hinanden. Brug nu kendstanden du fandt der kan måle op, og mål så fra ende til hvor du har sat stregen og skriv det antal mm ned.

Trin 3. Du har nu fundet ud af fra trin 2. hvor mange mm der er rundt om din finger du ønsker din nye Jewls ring skal sidde på. Herefter som sidste trin kigger du på ovenstående billede og finder den "SIZE" som passer dine mm.

LIVSTIDSGARANTI

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.