Jewls sender smykker ud med postnord. Alle ordre bestilt før 14:00 afsendes samme dag. Bestillinger efter 14:00 kommer med dagen efter, såfremt varen er på lager (med mindre andet er aftalt). 

Jewls leverings tid med Postnord hedder 1-3 hverdage. Dette er med hjemme levering.

Vi leverer i hele Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland.

Returnering

  • Varer kan returneres indenfor 14 dage efter deres leveringsdato. Varerne skal være i deres oprindelige stand, og de skal være uvasket og ubrugt. Selvfølgelig, hvis en vare ankommer i en beskadiget tilstand, skal du straks underrette os, så du får refunderet hele varens omkostninger, eller sendt en ny. 
  • Returnering er gratis, du skal blot informere os om din ønskede vare du gerne vil sende retur og byt den til. Vi refunder ikke ikke fragten hvis pengene ønskes retur.
  • Gaver skal ledsages af en gavekvittering for at være berettiget til refusion. Hvorefter den vil blive behandlet ligesom en normal returnering.

 

Livslang holdbarhed og livstidsgaranti som medfølger

Kvaliteten i et Jewls smykke er ikke til at tage fejl af. Hos Jewls sælger og leverer altid de mest holdbare smykker i den bedste kvalitet der kan fås i branchen. Derfor garanterer vi et smykke der holder hele livet, når du handler ved Jewls. Jewls smykker er produceret til at blive brugt hverdag, og er resistente over for vand, sved og varme.

Dog anbefaler vi naturligvis altid at man passer på sine smykker, da garantien kun gælder hvis smykket falmer, bliver misfarvet eller mister sin farve over tid. Altså tilbyder vi en garanti, hvis dit smykke skulle falme i farven. Hvis det utænkelige skulle ske, og dit smykke har fået en uheldig affarvning eller er falmet. Bedes du sende dokumentation til support@jewls.dk. Så sender vi en nyt smykke med det samme.

Tilfredshedsgaranti

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.