VEDLIGEHOLDELSE AF JEWLS SMYKKER

JEWLS SMYKKER

Alle Jewls smykker er håndlavede og er lavet i materiale af højeste kvalitet. Vores smykker her været igennem en lang designproces, hvor de er blevet testet og gjort modstandsdygtige overfor tidens slag og slid. Dette gør at vores smykker er ekstremt holdbare, hvilket sikrer dig et smykke der holder sin farve og form – hele livet.

Men selvom kvaliteten på vores smykker ikke er til at tage fejl af, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at bevare dit nye smykke på bedst mulig vis. Derfor anbefaler vi dig at følge disse anvisninger for at bevare dit nye smykkes levetid så lang tid som muligt.

VANDFASTE SMYKKER

Alle Jewls smykker er vandfaste, svedresistente og smitter ikke af når de er i kontakt med nogle former for væske.

Dog anbefaler vi dog at man tager sit smykke af, hvis du er i kontakt med nogle former sæbe, kemikalier eller andre stærke vaskemidler, da dette kan skabe nogle uhensigtsmæssige belægninger på overfladen der kan være svært at få af, eller i værste tilfælde kan affarve dit smykke.

PARFUME OG KEMIKALIER

Hvis du forsat gerne vil have dit Jewls smykke skal have samme udseende efter flere årtier, vil vi altid anbefale, at du undgår alle former for kemikalier som fx sæbe, cremer hårprodukter, parfume osv. Da det også kan skabe en træls belægning på dit Jewls smykke.

"GREEN SKIN"

Jewls smykker bærer som regel over alt man går, om enten man er på stranden, ved poolen i fitness eller noget helt fjerde. Derfor har vi sørget for at vores smykker ikke smitter af ved aktivitet eller fysisk udfoldelse. Ingen af Jewls smykker indeholder nikkel, og du vil derfor IKKE opleve grønne plamager på din hud eller tøj ved aktivitet eller brug af vores smykker i længere tid ad gangen. Derfor er alle vores Jewls smykker også allergivenlige, så de kan bæress af alle og enhver. Hos Jewls tilbydes der endda livstidsgaranti for at kæmpe mod den tvivl der skulle være, om et Jewls smykke giver dig "green skin"

PAS PÅ DIT JEWLS SMYKKE

Selvom et køb af et Jewls smykke, er den bedste investering du kan foretage dig. Så kan der forekomme ridser og buler på overfladen af dine smykker, set over et tidsrum med konstant brug over mange år. Slitage er en naturlig del, af det at gå med smykker og ure, og af den grund er almen slitage ikke dækket ind under vores garanti.

JEWLS SOM SOVEMAKKER

Beskyt dine Jewls smykker på bedst mulig vis, ved at undgå unødige sammenstød eller skrammer, særligt mens du sover. Vi anbefaler, at du tager dit Jewls af, når du skal sove, og anbefaler yderligere, at du opbevarer dine smykker i en form for smykkeskrin, eller vores fine gaveæske der kan tilkøbes. På den måde passer du bedst muligt på dit smykke, og sikrer smykket en endnu længere levetid.

HISTORIEN BAG JEWLS

Stilrene smykker,
fede desings & kvalitet der sikrer dig et smykke for livet.

Jewls cuban armbånd til mænd guld og sølv

Jewls er sat i verden for at leverer moderne smykker til den danske befolkning. Vi bestræber os på konstant at følge med i diverse smykketrends på et globalt plan, og jævnligt opdatere fores sortiment med nye fede designs.

Følg os på diverse sociale medier, og gå ikke glip af nyheder, reveals og spændende content og inspiration.

ringe til mænd i guld og sølv der ligger på en hvid marmor overflade