Vedligeholdelse af Jewls smykker

Vi har samlet noget gode forholdregler og guidelines at følge, for at dine smykker fra Jewls holder hele livet.

Alle Jewls smykker er håndlavede og lavet af materialer af højeste kvalitet. Vores smykker har gennemgået en omfattende designproces, hvor de er blevet testet og gjort modstandsdygtige over for almindeligt slid og påvirkninger. Dette sikrer, at vores smykker er yderst holdbare og bevarer deres farve og form gennem hele deres levetid.

Selvom kvaliteten af vores smykker er uovertruffen, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at passe på dit nye smykke så godt som muligt. Derfor anbefaler vi, at du følger disse retningslinjer for at forlænge levetiden af dit smykke så meget som muligt.

Alle Jewls smykker er vandtætte, svedresistente og afgiver ikke farve, når de er i kontakt med væsker. Vi anbefaler dog, at du tager dit smykke af, hvis du kommer i kontakt med sæbe, kemikalier eller andre stærke vaskemidler, da dette kan skabe belægninger på overfladen, der kan være vanskelige at fjerne eller i værste fald kan affarve dit smykke

Hvis du ønsker at bevare det samme udseende på dit Jewls smykke i mange år fremover, anbefaler vi altid, at du undgår alle former for kemikalier såsom sæbe, cremer, hårprodukter, parfume osv. Disse produkter kan også skabe belægninger på dit smykke.

Jewls smykker kan bæres overalt, uanset om du er på stranden, i poolen, i fitnesscentret eller et andet sted. Vi har derfor sørget for, at vores smykker ikke afgiver farve ved fysisk aktivitet eller brug over længere tid. Ingen af Jewls smykker indeholder nikkel, og du vil derfor ikke opleve grønne pletter på din hud eller dit tøj efter brug af vores smykker i længere tid. Alle vores Jewls smykker er også allergivenlige, så de kan bæres af alle og enhver. Hos Jewls tilbyder vi endda livstidsgaranti for at bekæmpe enhver tvivl, du måtte have om, hvorvidt et Jewls smykke vil give dig "grøn hud".

Selvom et køb af et Jewls smykke er den bedste investering, du kan gøre dig, kan der stadig forekomme ridser og buler på overfladen efter mange års brug. Slid og slitage er en naturlig del af at bære smykker og ure, og derfor er almindelig slid ikke dækket af vores garanti.

Beskyt dine Jewls smykker bedst muligt ved at undgå unødvendige stød eller ridser, især mens du sover. Vi anbefaler, at du tager dine Jewls af, når du skal sove, og yderligere anbefaler vi, at du opbevarer dine smykker i en smykkeskrin eller vores fine gaveæske, som kan tilkøbes. På denne måde passer du bedst muligt på dit smykke og sikrer, at det holder endnu længere.

LIVSTIDSGARANTI

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.