Jewls rykker ind på svensk territorium - Jewls.dk

Jewls rykker ind på svensk territorium

Jewls rykker ind på svensk territorium

Smykke rejsen

Efter en lang og sej kamp på det danske marked i smykkebranchen er vi endelig klar til at rykke ind på nye områder. Til dette har vi valgt at indtage det svenske marked til at starte med, hvorefter mange andre lande vil komme på landskortet.

 

Det seneste 1,5 år har stået på at bygge et brand i Danmark, få forhandler butikker på og få navnet ud. Det har været et rigtig godt første år, med en masse udfordringer, men vi føler at smykker til mænd fra Jewls er kommet godt ud og forsat vil blive det. Når det er sagt, føler vi os klar til at indtage Sverige med vores smykker til mænd.

 

Vi har glædet utrolig mange danske mænd med vores smykker og ønsker nu at den svenske befolkning også skal have mulighed for det! Vi er derfor stolte af at præsentere Jewls.se – Det er med helt samme vision og principper med at levere kvalitets smykker til mænd, både halskæder, armbånd, ringe og pendants. – I materialet 316L stainless steel, håndlavet så dit smykke vil holde hele livet.

 

Smykker til mænd i Sverige

Smykker har i lang tid været en materiel ting som kun piger har gået med, eller ønsket sig. Men som årene er gået er mænd også stille og roligt begyndt at gå mere med smykker. Vi har en klar vision i Jewls om at alle mænd bør have et smykke på, om det er halskæde, ring, armbånd eller pendant er i sin forstand lige fedt. Vores vision er blot klar, og det er at alle mænd bør have et. Vi har gjort det rigtig godt so far i Danmark, men nu skal vi også til Sverige.

 

Det er den samme engangsvinkel vi har, nemlig at skyde smykker ud til alle svenske mænd ligesom vi har gjort i DK igennem alle markedsføringskanaler og influencere. Der vil også komme flere forhandlere på fra Sverige af, og de vil naturligvis være synlige både på Jewls.dk og Jewls.se under fanen Jewls forhandlere.

 

Det bliver et super spænende og nyt kapitel for Teamet bag Jewls og vi glæder os til at blive modtaget i Sverige.

 

  

Skriv en anmeldelse

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

LIVSTIDSGARANTI

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.