Armbånd til mænd i guld- og sølvtonede designs - Jewls.dk

Armbånd til mænd i guld- og sølvtonede designs

Ser muligheder for smykkeeventyr under coronakrisen Indlæser Armbånd til mænd i guld- og sølvtonede designs 2 minutter Videre Smykke trends fra Jewls til mænd 2021

Armbånd til mænd i 2021.

Herre armbånd til mænd bliver mere og mere moderne, end det førhen har været. Armbånd er efterhånden blevet et af de mest gængse smykker at gå med som nutidens mand. Dog ser vi stadig en tendens til, at det kan være svært at finde det rigtige armbånd der præcis passer til dit behov og stil. Hertil hører vi tit spørgsmålet "hvad er det mest maskuline materiale at gå med som mand?", når man skal ud og investere i et nyt armbånd. Samt "hvordan vedligeholder man sine smykker bedst, så de bevarer deres bedste udseende og ikke forgår, og bliver slidte med tiden?". Dette er alt sammen noget vi i Jewls går meget op i. Derfor kvalitetssikrer vi altid at vores smykker er fremstillet i de bedste og mest holdbare materialer, som klarer tidens slitage.

Så hvorfor købe armbånd som mand i 2021?

Du spørg nok dig selv, før du køber et herre armbånd, om det ikke er lidt for feminint at gå med? Men hvis vi spoler tiden 1600 år tilbage til romertiden, blev mænd der gik med smykker anset for at være at betydning og rang. I år skriver vi 2021, og derfor afspejler Jewls designs også en mere minimalistisk stil som passer til nutiden stil - eksempelvis er vores Signatur- og Monaco Manacle armbånd til at finde i både guld- og sølvtonede designs.

 

Skriv en anmeldelse

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

LIVSTIDSGARANTI

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.