VI INTRODUCERER PERLER

Trendy ægte ferskvandsperler

MEDUSA ROPE BUNDLE

Spar penge netop nu på vores

medusa rope bundle

CUBAN LINK HALSKÆDE & KORS

Ikonisk kæde med attitude og blikfang

PAKKETILBUD FRA JEWLS

Stack dine smykker for det ultimative look

JEWLS SØLV KOLLEKTION

Dyk ned i vores sølvtonede smykker

Halskæder til mænd fremvist på martin fra Jewls

POPULÆRE HALSKÆDER

Dyk ned i vores udvalg af unikke halskæder med og uden pendant. Mix og style dit outfit med vores unikke Jewls halskæder.

Oplev vores halskæder

POPULÆRE ARMBÅND

Se hele vores armbåndssortiment til mænd i guld- og sølvtonede designs. Giv dit outfit lidt ekstra kant med matchende accessory til din skjorte, hoodie eller bare en t-shirt. Jewls armbånd matcher alle stilarter.

Gå til armbånd
Figaro og cuban armbånd til mænd bæres i guld på en brun herre
Guld og sølv ringe som hænger fra nogle halskæder

POPULÆRE RINGE

Udforsk hele vores ringesortiment til mænd i guld- og sølvtonede designs. Express yourself med en ringe fra Jewls og giv dit outfit et level op, om det er til en skjorte, hoodie eller bare en t-shirt. Jewls trendsættende ringe matcher alle stilarter.

Gå til ringe

VORES TRUSTPILOT ANMELDELSER

JEWLS - HERRE SMYKKER TIL ALLE ANDLEDNINGER

Jewls er et dansk smykkebrand, med en klar vision om at levere kvalitets smykker, til priser hvor alle kan være med. Her på webshoppen finder du et stort udvalg af 100% dansk designede smykker i tidsløse, simple og unikke designs. Vores smykker er designet og produceret efter at matche enhver mands garderobe og hver sin stil. Hertil kommer vores slogan også til udtryk "Express yourself", da vi mener at et Jewls smykke, er et smykke til mænd med alle stilarter. Ved at gå med et smykke fra Jewls giver du et statement til alle andre omkring dig, om hvem du er og hvad du ønsker at fremvise.

Alle vores smykker er af høj kvalitet og er designet til at modstå tiden slid og brug - med andre ord mister Jewls smykker ikke farve ved brug og der tilbydes derfor også en livstidsgaranti. Alle Jewls smykker er allergivenlige, smitter ikke af og er sved, vand og parfumeresistente. Denne form for kvalitets i et smykke, giver os mulighed for at kunne tilbyde en livstidsgaranti. Smykker til mænd har derfor aldrig været en større no brainer at have, da man kan sikre sig kvalitet for pengene. Hos Jewls gør vi altid alt for at du bliver en lykkelig mand med nyt smykke!

HISTORIEN BAG JEWLS

Stilrene smykker,
fede desings & kvalitet der sikrer dig et smykke for livet.

Jewls cuban armbånd til mænd guld og sølv

Jewls er sat i verden for at leverer moderne smykker til den danske befolkning. Vi bestræber os på konstant at følge med i diverse smykketrends på et globalt plan, og jævnligt opdatere fores sortiment med nye fede designs.

Følg os på diverse sociale medier, og gå ikke glip af nyheder, reveals og spændende content og inspiration.

Medusa, kompas og signatur pendant i sølv
Guld ringe fra Jewls, og figaro sølv og guld halskæder