Jewls er et dansk smykkebrand, med en klar vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Her på webshoppen finder du et stort udvalg af 100% dansk designede smykker i tidsløse, simple og unikke designs. Vores smykker er designet og produceret efter at matche enhver mands garderobe og hver sin stil. Alle vores smykker er af høj kvalitet og er designet til at modstå tiden slid og brug, med andre ord mister Jewls smykker ikke farve ved hverdagsbrug. Alle Jewls smykker er allergivenlige, smitter ikke af og er sved, vand og parfumeresistente. .

KONCEPT

Jewls er et dansk smykkebrand. Vision er at skabe højkvalitets smykker med unikke udtryk og livslangt holdbarhed i en prisklasse, hvor alle kan være med. Accessoires er i langt højere grad blevet en vigtig del af mænds mulighed for at forme et outfit med attitude og personlighed. Vores ønske er at give dig muligheden for, at komplementere dit outfit med guld og sølv i originale designs, der er med til at tilføje et ekstra glimt til din hverdag.

Uanset om du er til smykker i stainless steel sølvtonet eller guldbelagt, er du altid garanteret et unikt stykke håndværk i topkvalitet, som er lavet af vores dygtige juveléer.

TRADITION & VISION 

Brugen af smykker har varieret i tid og rum og fra kultur til kultur ligesom smykketyperne, deres form og materialer. Disse dekorative smykke genstande af forskelligartede materialer, der bæres af begge køn på kroppen eller klædedragten. Ofte tjener smykker som pynt, men de kan også have en praktisk, rituel eller magisk funktion, markere socialt eller kulturelt tilhørsforhold samt bruges som symboler ved særlige fester og ceremonier. Interessen for at udsmykke krop og klæder med æstetiske og symbolske markører kan spores tilbage til mellempalæolitikum, til Cro-Magnon-folket, der levede for ca. 32.000 år siden.

Visionen for Jewls er at tilbyde smykker som henvender sig til mænds tidssvarende forstand og til rimelige priser. Vi har i sinde at lancierer nye kollektioner hvert kvartal med sprit nye designs, der stemmer overens med kollektionens overordnede tema. 
Vi håber du finder inspiration i vores produkter og bliver en del af familien. Velkommen til Jewls.

Tilfredshedsgaranti

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.