"Vi ønsker at skabe designs til bevidste og modeinteresserede mænd, der ønsker at have det sjovt med deres personlige stil. Vores kollektioner kan bæres på mange forskellige måder af mange forskellige mænd. Vi skaber mode, der hjælper dig med at fortælle din egen historie."

Bag om det hele

Jewls historie

Jewls så dagens lys i Aarhus i 2020, grundlagt af Martin Strømme og Jonas Abrahamsen. Navnet på brandet er en leg med det engelske slangudtryk for smykker. Med deres fælles passion for smykker og tilbehør har Martin og Jonas udfordret og inspireret hinanden, hvilket har ført til skabelsen af mange eftertragtede kollektioner med kompromisløse materialer, trendy stile og unikke designs. Som et af Danmarks førende smykkebrands kan Jewls' designidentitet bedst beskrives som tidløs, eksklusiv og innovativ. "Vi ønsker at skabe designs til bevidste og modeinteresserede mænd, der ønsker at have det sjovt med deres personlige stil. Vores kollektioner kan bæres på mange forskellige måder af mange forskellige mænd. Vi skaber mode, der hjælper dig med at fortælle din egen historie" udtaler stifterne, Martin Strømme og Jonas Abrahamsen. Jewls er et internationalt modebrand, der ekspanderer globalt, men stadig fastholder deres danske arv. I dag kan man finde Jewls' kollektioner i udvalgte butikker og forhandlere i flere lande, og brandet tilbyder direkte salg til kunder over hele verden via deres webshop.

Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer. Fra den indledende inspiration til den endelige produktion, bruger vi kun de fineste materialer og arbejder med de mest talentfulde håndværkere. Hvert smykke er unikt og spejler vores kærlighed til smykker og tilbehør.

Hos Jewls stræber vi altid efter at skabe smykker, der vil stå tidstesten og aldrig gå af mode. Vi trækker på tidløse designelementer og blander dem med moderne og innovative twist. Vi skaber smykker til den bevidste og modeinteresserede mand, der ønsker at udtrykke sin egen stil og fortælle sin egen historie.

Vores smykker er mere end bare en accessory - de er en investering i din personlige stil og en erklæring om din gode smag. Med vores smykker vil du føle dig eksklusiv og unik, og du vil blive beundret for din stil og din sans for kvalitet.

Vi er stolte af vores danske arv og vores dedikation til kvalitet og innovation. Vores smykker kan findes i udvalgte butikker og forhandlere i flere lande, men kan også købes direkte fra vores webshop, hvor du kan udforske vores seneste kollektioner og finde det perfekte smykke til dig.

LIVSTIDSGARANTI

Jewls smykker står for kvalitet. Derfor tilbyder vi livstidsgaranti på alle vores smykker hvis de skulle miste farve eller slides op.

Wheat halskæde. Som er displayed på en marmorplade. Halskæden er til mænd og i sølv

TILMELD DIG JEWLSCLUB

Ved at tilmelde dig Jewlsclub vil du få 10% rabat på dit første køb og modtage ekslusive mails du ville ønske du ikke var foruden.