Stainless Steel 316L - High-quality materials

Hos Jewls ApS benytter vi 316L Stainless Steel Premium på alle vores produkter for at sikre vores kunder den højeste kvalitet og livslang holdbarhed.

 

Type 316L Stainless Steel Premium er et austenitisk stål, der adskiller sig med klasse 304 ved tilsætning af molybdæn, hvilket øger dets modstandsdygtighed over for kemisk korrosion og marine miljøer. Disse materialer udmærker sig i barskere atmosfærer, hvor grubetæring og sprække korrosion kan forekomme gennem chlorid eksponering eller opløsningsmidler, der anvendes i forarbejdningen.

316L rustfrit stål er en ekstra kulstoffattig version af 316 SS, og mens begge kvaliteter er meget ens, 316 "L" er ideel til svejsning applikationer, da det er mindre modtagelige for svejsning henfald. Det lave kulstofindhold reducerer hårdmetal nedbør, der sensibiliserer korn grænser svejsninger i disse materialer. Både grad 316 og 316L stål tilbyder høj krybestyrke, stress-til-brud og trækstyrke ved høje temperaturer, samt fremragende korrosionsbestandighed og styrkeegenskaber.

Disse kvaliteter er velegnede til fabrikerede eller dannede applikationer som raffinering udstyr, kirurgiske værktøjer, skruer, papirmasse og papir forarbejdning udstyr, og farmaceutisk behandling. Udglødning, eller varmebehandling, kan gøres mellem 1.900 – 2.100 ° F (1.038 til 1.149 ° C), og er almindeligt anvendt til at genoprette korrosionsbestandighed i stærkt svejsede 316 stålmaterialer. Vi er leverandører af 316 rustfrit stål plade, spole, og rund bar, fås i normal og 316L kvaliteter.

Lagerstørrelser for begge kvaliteter er tilgængelige som vist nedenfor – kontakt os for et tilbud på dine materialebehov.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle blog kommentarer bliver tjekket før de bliver vist